Köksrenovering i Täby

Murre Hellstens Bygg AB

Köksrenovering i Täby

 Vi erbjuder även köksrenovering i Täby. Vi hjälper dig med att uppfylla dina önskemål till ditt dröm kök. Vi anpassar oss efter dina önskemål och behov för att du ska bli så nöjd som möjligt. Vi vill alltid kunna leverera snygga kök som samtidigt även är väldigt praktiska att använda. Vi har utfört ett stort antal uppdrag där vi har samlat på oss en hel del erfarenheter inom området. Vi arbetar alltid skickligt, pålitligt och rutinerat när vi utför ett uppdrag så du kan med trygghet anlita oss till uppdrag. 

Alla uppdrag som vi utför gör vi med kvalitativt material. För oss är det viktigt att du får ett gediget kök när vi har slutfört arbetet och använder oss därför enbart av material som består av hög kvalité. Förutom att våra arbeten levereras med hög kvalité så tillhandahåller vi även rimliga priser. 

ROT-avdrag

När du har valt att anlita oss till uppdrag så kan du alltid ta del av ROT-avdraget. Att ta del av ROT-avdraget betyder att du får 30% skattereduktion på arbetskostnaden. 

Om du har frågor kring ROT-avdraget eller om våra tjänster så kan du alltid ta kontakt med oss via telefon så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda till dig!